Langkawi, Malaysia: Budget Travel Guide


, der består af 99 øer, Langkawi ligger i Andamanhavet ud for Kysten af ​​Peninsular Malaysia. Dens vigtigste ø, Pulau Langkawi, får sit navn fra den rødlige brune ørn, der også er blevet symbolet på øen. Arkipelo er kendt for sine naturlige ressourcer. Det kan være lille, men det er fyldt med alle slags naturlige vidundere – herlige vandfald, hvide strande, mangroveskove, brak floder, kalkstenklipper og forskellige dyreliv.

Mens Langkawis popularitet som bryllupsrejse og backpacking -destination i Malaysia skyrockets, forbliver den uhørt for de fleste filippinere. Under mit besøg delte manageren af ​​hotellet, hvor jeg forblev, at der ikke var mange Pinoy -turister, der nåde øen med deres tilstedeværelse. Faktisk tilføjede han, at vi var de første filippinere, der checkede ind på sin udvej det år, og det var allerede midten af ​​juli.

Hvis du planlægger at sætte fod på Langkawi, er her nogle ting, du muligvis har brug for at vide.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Sådan kommer du til Langkawi
Hvor skal man bo i Langkawi
Steder at besøge i Langkawi
Hvor skal man spise i Langkawi
At komme rundt i Langkawi

Flere tip til YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Sådan kommer du til Langkawi

Der er ingen direkte fly til Langkawi fra Manila, hvilket betyder, at du bliver nødt til at oprette forbindelse et eller andet sted, og jeg ved, at det bliver Kuala Lumpur, Malaysia’s hovedstad. Fra KL har du tre muligheder:

Med fly. Du kan flyve til Langkawi fra Kuala Lumpur. AirAsia flyver til Langkawi 8 gange om dagen. Far er omkring RM120 (PHP 1625). Det er hurtigt, og der er ingen grund til at tage en færge. Bare sørg for, at du har nok godtgørelse, når du booker en sammenkoblingsflyvning.

Med bus. Der er flere busvirksomheder, der opererer til Kuala Perlis og Kuala Kedah, der tjener som springer ud for Langkawi. Kør dig hen til Puduraya Bus Terminal eller Duta Bus Terminal og få en billet. Prisvarianter fra RM 30-RM 40.

Med tog. Tag den sovende overnatningstog til Kuala Perlis! Hos KL Sentral skal du booke en andenklasses kaj (så lav som RM34) ombord på Senandung Langkawi-toget til Arau Station, tredje til det sidste stop. Togets endelige destination er Hat Yai, Thailand, så sørg for at stå op tidligt næste morgen, ellers finder du dig selv i Thailand. Toget forlader KL kl. 21.20 og dukker op på Arau Station kl. 8. Herfra skal du tage en førerhus til Kuala Perlis og hoppe på en Langkawi-bundet færge (RM18).

Af de tre kan jeg godt lide togindstillingen mest og af mange grunde. Først kan du redde en værelseaften; Det betyder, at du ikke behøver at tjekke ind på et hotel den aften, fordi du vil tilbringe natten på toget. For det andet er det næsten lige så billigt som busten, men det er mere behageligt, fordi du får en seng, og du kan bevæge dig rundt i toget. Til sidst får du en god oversigt over det malaysiske landskab om morgenen.

Vores færge dockede ved Kuah Jetty
Hvor skal man bo i Langkawi

Kontroller priser og tilgængelighed her
De fleste hoteller, vandrerhjem og resorts i Langkawi er samlet langs Pantai Cenang og Pantai Tengah. Du ønsker måske bare at vælge indkvartering her, fordi det betyder, at du vil bo i nærheden af ​​større virksomheder, herunder øens bedste restauranter, butikker og attraktioner. Stranden er bred og fin, og solnedgangen er intet mindre end betagende.

Hotelaggregatorer er gode steder at begynde at kigge. For hoteller og resorts kan du tjekke Traveloka. Jeg har kun prøvet et hotel her – Langkawi Tropical Resort.

Steder at besøge i Langkawi

Her er nogle af de mest populære turiststeder i Langkawi, som du måske vil tjekke ud. Billederne fører dig til en detaljeret beskrivelse af stedet drysset med nogle af mine personlige oplevelser.

Kilim Geoforest Park

Eagle Square Monument

Langkawi svævebane

Skybridge

Tanjong Rhu Beach

Cenang Beach

Syv Wells vandfald

Orientalsk landsby

Hvor skal man spise i Langkawi

Fisk og skaldyr er øens specialitet. (Duh?) Vores bit lækker venner fra bunden af ​​havet er relativt billige her. Vejen parallelt med Pantai Cenang er afgrænset af baner på restauranter, der tilbyder plader med lækker skaldyrs lækkerier. Og fordi Langkawi er i den nordvestlige spids af landet, er den thailandske indflydelse, der lækker sydpå, tydelig i køkkenet. Her er nogle retter, du måske vil prøve:

Tiger rejer

Dampet havabbor

Kylling satay

Kylling i gurkemeje

Grøn karry med kokosnød

Fisk og skaldyr Tom Yum

Af alle de restauranter, jeg prøvede under mit 2-dages ophold, kunne vi godt lide Orkid Ria mest. Du kan læse min anmeldelse her.

At komme rundt i Langkawi

Der er mange måder at komme rundt på øen på. På andre destinationer er bussen det åbenlyse valg, men jeg tror ikke, det gælder for Langkawi. Nogle af interessepunkterne er ikke langs busruten. Men her er flere måder:

Af cykel. Fra RM12 pr. Dag. Fantastisk måde at se øen på, men det kan være lidt for trættende, især omkring de kuperede dele.

Af motorcykel. Fra RM40 pr. Dag. Du skal dog betale for benzin.

Med taxa. Hytte i Langkawi bruger det faste satsystemOg ikke måleren. Korte afstande kan koste op til RM15 og længere afstande RM25.

Du kan også indgå en aftale med en førerhus for at tage dig med på en tur rundt på øen og vente på dig ved hvert stop. Det er normalt på RM100 i 4 timer og yderligere RM25 pr. Efterfølgende time. Det var hvad vi gjorde, og vi var i stand til at besøge de destinationer, der er anført ovenfor inden for 6 timer. Og fordi vi var et parti på 2, delte vi omkostningerne.

Det handler om det! Jeg vil prøve at tilføje mere information til dette indlæg, hver gang jeg satte fod på den stigende stjerne destination i West Malaysia.

Flere tip til YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Peninsular Malaysia: Prøve 1-ugers rejseplan

Borawan Beach og Dampalitan Island: Budgetrejseguide

Danjugan Island, Negros Occidental: Budget Rejseguide

7 ting at udføre i Langkawi, Malaysia: Overnatning

Tropical Resort: Hvor skal man bo i Langkawi, Malaysia

Sådan kommer du til Langkawi fra Kuala Lumpur af Sleeper Train and Ferry – Malaysia

Bangkok på et budget: Rejseguide

Kuala Lumpur på et budget: Rejseguide & rejseplan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *