Livet derhjemme, del 2: kedsomhed!


Jeg har en tendens til at skifte mening meget. Jeg er trods alt en Gemini. Min splittede personlighed er skrevet i stjernerne!

Sidste måned skrev jeg, hvordan jeg nød at være i Hermit -tilstand.

Nå, ikke længere. Denne uge knækkede jeg.

Noget ramte mig bare, og jeg indså: Jeg er så keder! Jeg bor alene. Jeg har ingen kæledyr. Mit liv er en ubegrænset Groundhogs dag.

Misforstå mig ikke. Jeg elsker alle de bøger, jeg læser, den madlavning, jeg laver, og de penge, jeg sparer. Jeg begyndte at tage skakklasser, og det er sjovt. En …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til PERK -blogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det grundige rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre bemærkelsesværdige frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *