NM+ Weekly Update 9/25/21: La Edition


Sendt: 9/25/21 | 25. september 2021

Hej fra venstre kyst, som de kalder det! Jeg har været i Los Angeles den sidste uge. Jeg diskuterede dette tilbage i maj, da jeg var her sidst, at jeg virkelig er vokset til at elske LA gennem årene, og dette var den længste tidsblok, jeg nogensinde har brugt her. Selvom 5,5 dage ikke er meget at se en by så stor, var jeg stadig i stand til at se en masse venner og gik endda ned til Disneyland en gang.

Jeg er en betydelig Disney -fan. Jeg antyder, at det er meget dyrt ($ 200 for en billet !!!) …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til PERK -blogindlæg. Medlemmerne får også helt gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det omfattende rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre bemærkelsesværdige frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *