TNN: Freelance Travel Writing in the Age of Coronavirus


Hej alle sammen!

Jeg ville dele en anden video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Denne handler om ”freelance rejseskrivning i Coronavirus alder”.

Pandemien har gjort et betydeligt antal på rejsemedier: Flere magter under flyvningen er skoddet, Outlets ‘freelance-budgetter er frosset, og rejseambitioner er udslettet.

Men er der stadig muligheder for håbefulde/erfarne freelance -rejseforfattere midt i galskaben? JA!

Rejsejournalist og redaktør Trav …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til fordel for blogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det grundige rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *