TNN: Mexico City – 30 ideer til at hjælpe med at planlægge din næste tur


Spekulerer du på, hvordan det er at rejse internationalt ideelt nu?

Deltag i Preethi Chandrasekhar fra den ivrige rejsende for at høre om alt hvad du har brug for at vide ideelt nu, hvis du planlægger en tur til Mexico City (og Oaxaca). Efter at have lige vendt tilbage fra en 10 dages tur til denne region, vil Preethi dele et væld af information og ideer, der hjælper dig med at planlægge din rejse.

Lære:

Hvordan det er at rejse til Mexico City Ideel nu
Kovidbegrænsninger og regler
30 handlinger, der er handlingsmæssige ideer til …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til PERK -blogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det grundige rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre bemærkelsesværdige frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *