TNN: September Book Club “Drej ideelt på Machu Picchu” med forfatter Mark Adams


Denne bog fortæller Adams ‘fortælling om at grove den med Peru i Gennemse Inca -ruiner såvel som gamle byer, mens han overholder arkæolog Hiram Binghams oprindelige rute. Bogen lærte mig meget om Peru, såvel som fik mig til at påvirkes til at gå til en hel del af de steder, hvor Adams udforskede på min næste tur der.

Som ham planlægger jeg helt at dreje til højre. Det var den allerbedste rejsebillede, jeg har tjekket ud på et stykke tid så godt som har påvirket mig til at gå til en hel del af de off-the-beaten-sti-placeringer, han gjorde i bogen.

Få din kopi
Hvis du har…

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonusblogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at producere det grundige rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du være med i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *