Er Bangkok risikofri at besøge?


Sidst opdateret: 2/2/2020 | 2. februar 2020

Bangkok kan være en overvældende destination for turister, såvel som den er afbildet i mange vestlige film som snuskede, grusomme såvel som intenst med vildt natteliv såvel som uendelig trafik.

De fleste besøgende bliver ikke der længe, ​​men hvis du er tålmodig såvel som begynder at skrælle lagene tilbage, finder du en kompleks, dejlig by fuld af et par af de venligste såvel som mest tankevækkende mennesker, du vil Nogensinde tilfredsstillende (Thailand kaldes smilens land af en grund!) Såvel som velsmagende gademad.

Men er Bangkok en risikofri placering at besøge?

Ligesom enhver form for større by, skal du være opmærksom såvel som bevidst om dine omgivelser, men det er ganske sikkert, såvel som faren for alvorlig risiko er ekstremt lav (medmindre du er så meget som noget ulovligt). Det er mest sandsynligt, at du støder på små svindel designet til at få et par ekstra dollars fra dig (mere om det senere).

Her er et par metoder til at forblive yderligere risikofri i Bangkok:

1. Vær opmærksom som fodgænger.
Trafik i Bangkok er kaotisk – mange motorcykler vil køre røde lys eller endda køre på fortovene! – Så det er altid et godt koncept at være forsigtig, når man krydser gaderne såvel som at gå rundt i byen. Se både metoder såvel som hold dig opmærksomme. (Og husk, de kører på venstre side af vejen (britisk side) Så sørg for at se såvel som at være opmærksom!

2. Medbring en fotokopi af dit pas med dig.
Dette er en no-brainer for alle, der rejser til udlandet. Læg dit ægte pas væk i lockbox leveret af dit hotel eller hostel samt medbring en fotokopi eller en digital version på din telefon eller i din e -mail.

3. Efterlad aldrig din drink uden opsyn.
Dette er et mere universelt sikkerhedstip. Drikkevarer kan være pigget på enhver form for øjeblik, så hold altid din tæt, eller aflever den til nogen, du har tillid til, hvis du kræver det.

4. Tag eller accepter ikke nogen form for rekreative stoffer.
Thailand har en streng politik uden lægemidler; Enhver, der er fanget ved at bruge eller bringe ulovlige stoffer, går i fængsel, eller i usædvanlige tilfælde får dødsstraf.

5. Tal ikke om den kongelige familie.
I henhold til Lèse Majesté -loven er du forbudt at tale negativt om kongen såvel som den kongelige familie. Hvis du bliver fanget og fornærmer monarkiet, vil du blive dømt til 3-15 års fængsel. Andre lande kan have Lèse Majesté -love, men Thailands håndhævelse er verdens hårdeste. I årenes løb har folk behandlet Lèse Majesté anklager over mindre lovovertrædelser: en dame, der brugte sort på kongens fødselsdag, en fyr, der hånede kongens hund på Internettet, såvel som enkeltpersoner, der har ønsket Facebook -indlæg om kongen, til Navngiv nogle få.

Det er vigtigt, at du ikke diskuterer kongen eller den kongelige husstand offentligt eller med lokalbefolkningen, eller du vil håndtere store konsekvenser for, at al rejseforsikringsdækning i verden ikke vil beskytte dig mod!

6. Køb rejseforsikring.
Ingen ønsker at tro på, at ting går galt på deres rejse, men at være forberedt såvel som at købe rejseforsikringsdækning er noget, jeg gør før hver tur. Du skal have det, hver gang du rejser, men i et land, hvor små tyveri såvel som svindel er desværre lidt mere almindelige, er det yderligere vigtigt. Ud over selvfølgelig er det ligeledes vigtigt at dække enhver form for medicinsk eller anden nødsituation, du måtte støde på. Vær en klog rejsende – køb rejseforsikring.

Vi foreslår, at verdens nomader til rejsende under 70 år, mens sikre, at min rejse er den allerbedste mulighed for rejsende over 70.

For mere info om Tarvel -forsikring skal du inspicere disse indlæg:

Hvad dækker rejseforsikringsdækning virkelig?

Den 7 fineste rejseforretning i 2019

Sådan køber du den allerbedste rejseforsikring

Hvordan man forhindrer svindel i Bangkok

Bangkok er generelt risikofri for rejsende såvel som backpackere, men det er ligeledes utroligt hektisk. Petty Theft (inklusive pose snatching) er den mest typiske type kriminel handling, du vil stå over for. Nogle mennesker vil også forsøge at rive dig af, inklusive taxachauffører, der afviser at tænde for deres målere. At undgå rejsesvindel har brug for meget typisk forstand såvel som en sund dosis mistanke. (Kontroller også denne publicering på rejsesvindel for at undgå.)

Her er de to mest typiske svindel, der er opmærksomme på:

Taxi -svindel: Du hopper ind i en taxa såvel som genkender måleren ikke kører. Du nævner dette for chaufføren såvel som deres respons er, at måleren er “ødelagt”, såvel som han citerer dig en omkostning, der er skandaløst høj. Eller du kan bemærke, at måleren fungerer, men billetprisen stiger så hurtigt som et kugletog i Japan.

For at forhindre denne fidus skal du lave din forskningsundersøgelse såvel som at få et koncept om nøjagtigt, hvor meget en tur skal udgift fra dit hostel eller hotelpersonale, inden du hylder en taxa. Efter min erfaring, hvis cabbie forsøger at forhandle om prisen, bruger jeg den, der er citeret til mig, selvom min tidligere forskning, såvel som hvis han nægter, kommer jeg udsåvel som at opdage nogen, der tænder måleren. (Ideelt set brug kun taxaer med arbejdsmålere.)

Hvis måleren ser ud som om den stiger usædvanligt hurtigt, skal du bede føreren om at trække over såvel som at komme ud med det samme.

En anden omstændighed, du måtte støde på, er din taxachauffør “at tage den naturskønne rute.” Du ender med at sidde i trafik, såvel som Cabbie tjener penge på din bekostning. Vi online i teknologiens tidsalder, så hvis du er mistænksom over din førerrute, skal du trække din smartphone ud og bruge Google Maps til at opdage den hurtigste metode til din destination. (Bedre endnu, opdag den optimale sti forud for tiden.)

Tøv ikke med at vise telefonen til din chauffør og insistere fast på at tage denne rute. Download et kort over byen ved hjælp af Google Maps eller Maps.me, så du altid har fået adgang til det offline.

Hvis du ender med en dårlig taxaoplevelse, skal du tage et billede af førerens ID/registreringsnummer samt rapportere ham til Thailands turistbestyrelse. Ud over altid bruger altid kun officielle taxaer.

Turiststedet er “lukket”/tuk-tuk-trip-fidus: Dette er sandsynligvis den mest typiske fidus i Bangkok. Når man besøger turistattraktioner, ofte omkring Wat Phra Kaew, Grand Palace eller Wat Arun, kommer nogen tilfældigt så meget som dig såvel som at oplyse, at placeringen er lukket for en særlig ceremoni eller til frokosttid. Derefter vil denne overdreven praktiske private tilbyde at tage dig til steder, der er åbne. Mens du turnerer attraktionerne, fører chaufføren dig til en perlebutik, en souvenirbutik eller en skrædder, hvor de får en provision.

Et par timer senere vil chaufføren reducere dig på dit originale sted, når det er “åbnet igen”, såvel som på det tidspunkt har du indset, at webstedet var åbent hele tiden – du var bare i den forkerte del af bygningen .

Det er her din store sans såvel som selvtillid kommer i spil. Forhindre at tale med disse lokale, eller angive fast “nej tak” samt gå væk. Eller opdag den primære indgang eller billettæller samt se selv!

En anden ting at bemærke er, at de fleste attraktioner ikke lukker til frokost – de lukker for dagen. Slå op timer med drift, før du går, så du forstår, hvad du kan forvente – åbning af såvel som lukningstider tilbydes næsten altid online.

FAQ om Bangkok -sikkerhed

Nedenfor er en liste over et par af de typiske bekymringer, jeg får på sikkerhed i Bangkok, så du kan være meget bedre klar til din rejse!

Er gademad sikker?
Ja absolut! Bangkok tænkes på gaden madfinansiering i verden, såvel som du ikke vil opdage en mangel på båse, der sælger velsmagende regionale retter på hvert hjørne. Hvis du holder det sagt, hvis der er noget, der ikke lugt eller ser “kosher”, kan det være finest at undgå. Hvis en gadesælger har regionale kunder, kan du normalt stole på, at det er sikkert. (Hvis du er overvældet af, hvor du skal starte, vil jeg foreslå, at du læser denne blog, offentliggør nøjagtigt, hvordan du skal håndtere gademadkulturen i Bangkok.)

Er ledningsvandet sikkert?
Ifølge Bangkok Metropolitan Waterworks Authority overholder det Verdenssundhedskravene til sundheds- og wellness-organisationen for at give risikofri drikkevand til befolkningen. Selv om vandet behandles i planter, kan de rør, det bevæger sig med, være ekstremt gamle såvel som beskidt, hvilket kan føre til forurening. Lokalbefolkningen koger normalt ledningsvandet først, før de drikker det, eller de vil købe flaskevand. Brug en steripen eller livsstraw for at sikre, at dit vand er risikofri at drikke. Medbring også en genanvendelig vandflaske for at skære ned på dit plastforbrug.

Er taxaer sikre?
Taxaer er risikofri såvel som overkommelige såvel som min foretrukne metode til at komme rundt i byen. Du vil dog støde på den lejlighedsvise meter eller “Scenic Route” fidus. Når du kommer ind i en førerhus, skal du altid inspicere, at den har en fungerende meter såvel som enig om en sti inden starten af ​​din rejse. (Hvis du har tjekket sektionen om taxa -svindel ovenfor, er du godt klar til denne type situation.)

Er Bangkok risikofri for solo-rejsende?
Bangkok er risikofri for solo-rejsende såvel som en fremragende meget første by til at solo-rejse i. Jeg har været der i de sidste 15 år såvel som sjældent har fundet nogen form for problemer.

Der er dog områder i Bangkok, der handler om at feste såvel som at drikke, såvel som de største hændelser forekommer, når folk er beruset såvel som dumme. Bliv ikke så godt beruset. Ligeledes forhindrer ulovlige stoffer på enhver bekostning – Thailand er meget, ekstremt streng på stoffer, såvel som du vil blive skruet fast, hvis du bliver fanget. Stol altid på dit tarminstinkt; Hvis du ikke gør det derhjemme, skal du ikke gøre det, når du er i Bangkok.

Er Bangkok risikofri for solo kvindelige rejsende?
Solo kvindelige rejsende skal føle risikofri turné i byen. Det er ekstremt simpelt at tilfredsstille andre rejsende, især kvindelige, i Bangkok. Nogle forholdsregler såvel som planning er dog i orden: har altid et downloadet kort såvel som oversættelsesapp, så du kan opdage dit metodehus eller anmode om hjælp, hvis du kræver det. Du må ikke flagre nogen form for værdigenstande samt forhindre at tage taxaer alene om natten. Hvis du stadig er ivrig efter at gå et sted, skal du bede om at deltage i en gruppe på dit hostel; Grupper er mindre tilbøjelige til at være ofre for svindlere eller tyveri, såvel som du vil føle dig mere sikker på den måde.

Her er et par praktiske indlæg om sikkerhed skrevet af vores solo kvindelige rejseeksperter:

Hvordan man forbliver risikofri som solo kvindelig rejsende

8 Myter om solo kvindelig rejse debunked

10 Typiske bekymringer omkring solo -kvindelige rejser

***
Bangkok har en elektrisk energi til det såvel som med sin uendelige forsyning med ting at se såvel som gør, du vil aldrig kede dig. Til sidst begyndte jeg at kunne lide byen, da jeg fik forstået den ud over templerne såvel som de typiske turiststeder. Da jeg opdagede skjulte markeder såvel som fantastiske gadeboder kun frekventerede af de lokale, endte med at være gode venner med beboerne, såvel som forståede nøjagtigt, hvordan Bangkok fungerede, forstod jeg, hvorfor folk kunne lide det så meget.

Som enhver form for større by inkluderer Bangkok sin rimelige andel af svindlere såvel som uregerlige chauffører. Hvis du er klog såvel som opmærksom, skal du stole på dine instinkter såvel som at overholde denne sikkerhedsvejledning, har du en uforglemmelig oplevelse, mens du forbliver i sikkerhed.

Få den dybdegående budgetplanvejledning til Bangkok!

Min detaljerede guidebog på 80 sider er produceret budgetplanrejsende som dig! Det skærer den fnug, der blev opdaget i andre guidebøger såvel som at komme direkte til den praktiske info, du kræver for at rejse rundt i Bangkok. Du vil opdage foreslåede rejseplaner såvel som budgetter, metoder til at spare penge, på-såvel som off-the-beaten-sti ting at se såvel som gør, ikke-turistiske restauranter, markeder, barer, sikkerhedstips, Så meget mere! Klik lige her for at opdage mere såvel som få din kopi i dag!

Book din rejse til Bangkok: logistiske tip såvel som tricks
Book din flyvning
Brug Skyscanner eller Momondo til at opdage en overkommelig flyvning. De er mine to foretrukne gennemse -motorer, da de gennemser websteder såvel som luftfartsselskaber over hele kloden, så du altid forstår, at der ikke er nogen sten, der ikke bliver vendt. Begynd med Skyscanner meget først, da de har den største rækkevidde!

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld, da de har den største aktie såvel som fineste tilbud. Hvis du vil bo et andet sted end et vandrerhjem, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste priser for gæstehuse såvel som overkommelige hoteller. Mine foretrukne placeringer at bo er:

Lub d Bangkok Silom

Golden Mountain Hostel

Mad Monkey

Hvis du leder efter flere placeringer til at bo, er lige her mine foretrukne vandrerhjem i Bangkok. Såvel som hvis du undrer dig over, hvilken del af byen du skal bo i, her er min samfundsfordeling af Bangkok!

Undlad ikke at huske rejseforsikring
Rejseforsikringsdækning vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri samt aflysninger. Det er omfattende sikkerhed i situationen, alt går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den mange gange i fortiden. Min foretrukne forretning, der tilbyder den allerbedste service såvel som værdi er:

Sikkerhedsfløj (for alle under 70)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til ekstra repatrieringsdækning)

Leder du efter den allerbedste forretning for at spare penge med?
Tjek min ressourceside for den allerbedste forretning at bruge, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger til at spare penge, når jeg er på vej. De sparer dig penge, når du også rejser.

Vil du have mere info om Bangkok?
Sørg for at se vores robuste destinationsguide på Bangkok for endnu flere planlægningstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *