Crystal Beach Resort såvel som Anawangin Cove, Zambales: Vores tidsplan såvel som budgetplan (regnfuld sæson)


ikke en stor del af mennesker tror på stranden, når de planlægger en tur i regntiden. Vi kan dog attestere det faktum med 100% ærlighed, at det ikke er umuligt at have en fantastisk tid med sandet såvel som havet, selv i den regnfulde sæson.

Det er ikke svært at se, hvorfor Zambales altid er et valg, når folk som os, der kræver en hurtig pause fra vores hektiske forretningsliv, planlægger en weekendferie. Det er et af de enkleste placeringer at gå til, bare en succesforing busstur væk. såvel som der er masser at gøre. En masse øer at hoppe til, et vandfald at besøge, fyrtårne ​​til at gawk på, såvel som en række smukke badebyer i strand for at bo i.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Hvorfor gå i regntiden
Rider på bølgerne
Sådan kommer du til Crystal Beach fra Manila
Prøveplan såvel som udgifter
Flere forslag på YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Hvorfor gå i regntiden

Denne udgivelse er givet dig af succesforing. Jeg vil være den allerførste til at indrømme, at intet slår udsigten om sommeren. Farverne er lysere, solen er varmere, såvel som der er netop denne elektrificerende energi, der gennemsyrer luften, som nogle gange, selv at se på billeder, allerede kan føle varmen. Dog giver regnen en flygtig, praktisk talt mystisk aura til stranden. De bløde farver, den meget mere tilgivende sol, kakofonien af ​​regndråber, der falder på havvand, producerer en atmosfære, der straks fylder mig med ro, en sjældenhed i mine typisk kaotiske dage.

Våd weekend
Solen gemmer sig igen.
I dagene, der overholdt en lang weekend, gik vi til Crystal Beach, et temmelig billigt strandby i Zambales. Det dryppede allerede, da vi ankom. For en hel del mennesker er regnen en ægte grund til at sulke såvel som at stønne, at turen er ødelagt. Men langt fra at dæmpe min humør, fik regnen mig kun til at erkende, at det allerbedste tidspunkt at gå på stranden er praktisk talt når som helst jeg vil. Ud over dreng kan jeg godt lide at gå der i lavsæsonen. Måske endda meget mere end jeg gør i løbet af sommeren. Det er ikke for at oplyse, at du burde rejse, når der er en tyfon. Gør det ikke. Det, jeg siger, er, vær ikke bange for at rutine en tur til stranden i regntiden. Såvel som hvis det regner på dagen for din rejse, skal du ikke annullere det bedst væk, medmindre der er en storm.

Hvis du er som mig, der hader enorme skarer, vil du gerne gå på stranden i off-speak-sæsoner. Du har stranden næsten til dig selv; Det er renere, såvel som du ikke behøver at tale med nogen, hvis du ikke vil. Du kan bare sidde under en åben hytte såvel som at lytte til regnens mønster på tagsystemet, mens du tjekkede en god bog, eller lyt til din foretrukne Spotify -afslapningspladeliste.

Book her: Crystal Beach Resort

Rider på bølgerne

Hvis du nogensinde har tjekket en liste over de allerbedste surfområder på Filippinerne, er mulighederne, vil Zambales blive vist. Ud over, så snart vi trådte ud for at forberede os til vores surfingundervisning, forstod jeg hvorfor. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set bølger så smukke som dem, jeg har set i Zambales. Havet lavede enorme, rullende bølger med helt krøllede tip, ligesom dem, jeg kunne lide at trække i blå farveblyant, da jeg var barn. Det var betagende.

Vores guider angiver, at de allerbedste bølger kommer bedst før såvel som bedst efter en enorm storm. Sandt nok var bølgerne større end typiske, da vejrforholdet såvel som gjorde alt det meget mere spændende. Vi havde en eksplosion, såvel som klodset mig faldt meget flere gange, end jeg er interesseret i at indrømme. Store kudoer til min lærer, der var ekstremt klient med det hele.

Surfing ved Crystal Beach
Surfing ved Crystal Beach
Surfing ved Crystal Beach
Crystal Beach Resort leverer surfingundervisning med Quiksilver Surf Institution for P400 pr. Time, inklusive surfbrættet, udslætbeskyttelse samt Quiksilver instruktørgebyr. Jeg forstod, at jeg var i store hænder på trods af hævelsesbølgerne såvel som den stærke strøm. Alle Quiksilvers surfingstrenere er licenserede livreddere, der er uddannet under filippinske National Røde Kors såvel som er licenseret ASI (Academy of Surf Instructors) niveau 1. Fordi 2010, er trænerne ligeledes trænet af det filippinske livreddende samfund såvel som Surf Life Saving Australia.

Sådan kommer du til Crystal Beach fra Manila

Hvis du ikke har prøvet det før, er det yderst anbefales at gå til en Zambales -strand i løbet af en weekend. Det er kun få timer væk fra Manila gennem den IBA-bundne succesforingsbus i Cubao. Lad ikke regnen afskrække dig!

Lav din metode til Success Liner Station i Cubao, Pasay, Caloocan eller Sampaloc.

Ombord på bussen, der er på vej til IBA.

Gå af nær San Sebastian Church i San Narciso, Zambales.

Kør en trehjuling til Crystal Beach Resort.

Kampsite

Prøveplan såvel som udgifter

Her er en foreslået budgetplanguide til, når du går til Crystal Beach meddine venner. note that this schedule assumes you’re a group of 4 travelers staying overnight as well as paying for an hour-long surfing session.

Feel totally free to make modifications accordingly.

SUGGESTED budget plan PER person (Group of 4)

Dag 1

   Iba-bound Bus through SCTEX (Victory Liner)
280

   Trike to Crystal beach at San Narciso (minimum 2 pax)
15

Frokost

   Lumpiang Bangus
150

   ordinary Rice
25

Eftermiddag

   Surfing (1 hour)
400

Meryenda

   Saba con Yelo
85

Aftensmad

   Pork Binagoongan
175

   ordinary Rice
25

Indkvartering

   Ezra space 3,900 max 4 pax (AC room, typical T&B, totally free breakfast)
975

Day 2

   Island-hopping (Anawangin as well as Capones) 2700 for 4 pax
675

Frokost

   Inihaw Fiesta Platter (850 sharing)
213

   ordinary Rice
25

   Trike to San Narciso Bus stop (minimum 2 pax)
15

   regular Bus to Olongapo
53

   success liner Bus from Olongapo terminal to Cubao
207

I ALT
3328

More suggestions on YouTube ⬇️⬇️⬇️

Relaterede indlæg:

Anawangin Cove: Overnight camping in Zambales, Philippines

Anawangin Cove: Misadventures i Zambales, Filippinerne

Silanguin Cove: getting Hooked on Zambales

BATANGAS BEACHES: sample weekend Itineraries

4 remarkable beaches in the Philippines to go to

NAGSASA COVE: travel guide & budget plan schedule

2022 listing of DOT-Accredited hotels & Resorts in ZAMBALES & SUBIC

Zambales Travel kræver + Visita trin-for-trin-guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *