Hvordan homoseksuelle rejser er anderledes (og hvorfor det betyder noget)


Sendt: 6/16/2016 | 16. juni 2016

I et forsøg på at udvide webstedet har jeg tilføjet meget flere gæstbidragere, og i dag annoncerer jeg en LHBT -kolonne til webstedet. I denne kolonne vil vi høre fra stemmer i LHBT -samfundet om deres oplevelser på vejen, sikkerhedstips, begivenheder og generelt vejledning til andre LHBT -rejsende får mest ud af deres tid på vejen! Så uden endnu mere vil jeg gerne introducere alle til Adam fra TravelSofadam.com. Han bliver føringen for denne søjle (selvom vi snart også har skrifter fra andre stemmer i samfundet!).

“Homoseksuel” rejse kan være et akavet emne for mange, mest fordi at være lesbisk, homoseksuel, biseksuel eller transkøn (LHBT) virkelig er en del af en ekstremt forskelligartet gruppe mennesker. Der er homoseksuelle familier, der rejser, solo homoseksuelle rejsende (som mig selv), solo -lesbiske rejsende, dem, der rejser til festivaler eller natteliv eller bryllupsrejser, dem, der tager krydstogter eller sprøjter på luksuri .

Og ligesom enhver anden type rejsende rejser vi af vores egne personlige grunde. Hvert aspekt af det, der gør os forskellige, bidrager også til, hvordan, hvor og hvorfor vi rejser. Jeg rejser, fordi jeg elsker at rejse, og jeg er bare homoseksuel.

Det er ikke at sige, at jeg ikke også rejser homoseksuel. I nogle tilfælde påvirker min seksualitet også hvordan, hvorfor og hvor jeg vælger at tjekke et sted. For eksempel valgte jeg Berlin, fordi jeg havde hørt, at det var et homoseksuelt hot spot, og jeg tidligt tidsbestemte min rejse for at tjekke ud under byens årlige homoseksuelle stolthedsfejring, Christopher Street Day Parade – en tid, hvor jeg vidste, at der ville være Masser af homoseksuelle fester at deltage og mænd at mødes. Jeg søgte efter en homoseksuel ferie (en homoseksuel, hvis du vil), og jeg fandt den. glitter og alt sammen.

Men hvad betyder LHBT -rejser virkelig?

Det handler om sikkerhed, det handler om trøst, det handler om politik. Men det handler også om at byde velkommen til begivenheder, venlig indkvartering og have det sjovt med lignende rejsende.

De spørgsmål, som LHBT -rejsende står overfor, er forskellige end andre rejsende. At rejse som en solo homoseksuel mand (hej!) Er anderledes end at rejse som et lesbisk par eller som en transkøn person. Der er forskellige festivaler og begivenheder, forskellige møder-og forskellige grunde til at bekymre sig.

Der er stadig masser af steder rundt om i verden, hvor det ikke er sikkert at være homoseksuel, og det er heller ikke behageligt – for de lokale eller for turister. Men det indebærer ikke, at rejser som LHBT -individ er altid farligt. Det er ofte bare et spørgsmål om at skulle vide, hvor og hvornår man kan afsløre ens seksualitet gennem ord eller handlinger, og også farerne eller konsekvenserne (hvis nogen) for at gøre det. Dette er noget lige mennesker eller par af modsat køn, der praktisk talt aldrig behøver at tænke på.

Men nogle steder har jeg rejst, at være homoseksuel betragtes ikke engang som en mulighed. Jeg har haft akavede taxiture i Jordan og Egypten i Thailand og Indien: ”Hvor er din kæreste? Hvorfor har du ikke en pige? ”

Jeg reagerer måske med et synligt suk, prøver at ændre emnet, ellers en let “Jeg har ikke en kæreste” og derefter afværge mine øjne og få mig selv til at se travlt ud. I Jordan på en café nær Petra var en fyrs spørgsmål: “Du homoseksuel?” kort og til det punkt. Jeg svarede med et grin og en “ja”, og vi forlod det ved det og delte stadig en skål med hummus – bare lidt mere støjsvage nu.

Rejsesikkerhed er forskellig for hver enkelt person på hver del af LHBT -spektret. En PAL (ikke-binær, kønsfluid, queer identificeret) beskrev for mig en oplevelse på et krydstogt til Bahamas, hvor skibet var vært for en “queer time”, som i virkeligheden var for det meste heteroseksuelle bachelor- og bachelorette-fester. Og selv når denne ven forsøgte at være “ude” i deres forventede sikre plads, følte de sig ikke sikre.

Det er dog ikke at sige, at det hele er akavet. Der var tiden i Cambodja, da jeg fulgte en gruppe backpackere fra mit hostel til det, der forventedes at være en fantastisk lokal bar, Lao-Lao Beer Garden. Lidt vidste jeg, at det også var et varmt sted for nogle af de homoseksuelle lokale, der efter at have indset, at jeg var homoseksuel, gav mig en række forslag til andre LHBT -ting at se i byen.

At rejse et sted som LHBT -rejsende kræver, at du tænker på en masse ting:

Hvad er destinationens LHBT -rettigheder?

Skal jeg skjule min seksualitet? What is the safety situation like for openly LGBT travelers?

Hvilke organisationer er der for min sikkerhed? Hvad er politiets holdning?

Hvilke LHBT -ressourcer er der (websteder, aviser osv.)?

Hvor er LHBT -scenen?

If I’m traveling with a partner, do we need to worry about booking one bed or two, or being much more than pals in public?

The crowd-sourced site Equaldex.com curates LGBT rights and news around the world, and 76crimes.com reports on the 76+ countries where homosexuality is still illegal. even the U.S. state department publishes a helpful page with LGBT travel information.

One of the joys of travel is meENING PEOPLER OG DELER ERFARINGER. Men for LHBT -rejsende anbefales det ikke altid at ud af fremmede. Personligt, som en homoseksuel rejsende, vil jeg vide og forstå den verden, jeg lister over ting, der foregår) for at lære meget mere om situationen, uanset hvor jeg er.

Der er lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transkønne mennesker over hele verden. Så når jeg føler mig sikker på at gøre det, er jeg glad for at tale om min seksualitet, om, hvem jeg er, med både udlændinge og andre rejsende, der måske ikke med det samme kender en anden homoseksuel mand.

Alt det sagt er det meget enklere at rejse som LHBT -individ i dag end det plejede at være. Mange steder rundt om i verden er det ikke meget af en stor ting at være homoseksuel. Og jeg forventer, at det er poenget med at være homoseksuel og være en rejsende i dag.

Mange homoseksuelle rejsende, jeg har talt med, har sagt det samme. Vi ønsker ikke at blive mærket eller lægge kasser, når vi rejser, og vi er bestemt ikke altid stereotyper. Men verdens virkelighed er i nogle tilfælde bare det er meget meget mere behageligt at rejse til steder, der allerede er identificeret som LHBT-venlige, at booke med homoseksuelle venlige hoteller og at søge andre LGBT’er i udlandet.

I løbet af de næste par måneder deler jeg mine forslag til homoseksuelle rejse og historier her på Nomadic Matt. Jeg er virkelig begejstret over at dele min store homoseksuelle rejserverden med dig – det er et emne, der typisk overses i rejseverdenen. Hent enhver vejledning, så er du heldig at finde meget mere end en eller to homoseksuelle barer, der er diskuteret for et enkelt sted, når der i virkeligheden er mange, mange, mange meget mere (ofte under jorden, i nogle tilfælde snusket og typisk lidt Svært at spore).

Hold øje med fremtidige meddelelser om, hvordan man møder andre LHBT -rejsende på vejen (udover de tilsyneladende apps) og mine forslag til de bedste homoseksuelle rejseapps, destinationer, festivaler og begivenheder. Kommenter nedenfor med andre emner, du gerne vil se, eller med spørgsmål, du måtte have om at rejse som en homoseksuel, lesbisk, biseksuel eller transkøn person.

Adam Groffman er en tidligere grafisk designer, der forlod et forlagsjob i Boston for at rejse rundt i verden, før han bosatte sig i Berlin, Tyskland. Han er en homoseksuel rejseekspert, forfatter og blogger og udgiver en række LHBT-venlige Hipster City-guider fra hele verden på sin homoseksuelle rejseblog, Travels of Adam. Når han ikke er ude at udforske de sejeste barer og klubber, nyder han typisk den lokale kunst- og kulturscene. Find meget mere af hans rejseforslag (og pinlige historier) på Twitter @Travelsofadam.

P.S. Læs om Auston og David, et homoseksuelt par, der rejser rundt i verden her. Ligesom Adam tilbyder de masser af forslag til LHBT -rejsende, der ønsker at komme ud og udforske verden sikkert og lykkeligt!

Book din rejse: logistiske forslag og tricks
Book din flyvning
Find en billig flyvning ved hjælp af Skyscanner. Det er min foretrukne søgemaskine, fordi den søger på websteder og flyselskaber over hele kloden, så du ved altid, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et vandrerhjem, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de mest overkommelige priser for gæstehuse og hoteller.

Glem ikke rejseforsikring
Rejseforsikring vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er omfattende beskyttelse, hvis noget går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den adskillige gange i fortiden. Mine yndlingsfirmaer, der tilbyder den bedste service og værdi, er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (for yderligere evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for de bedste virksomheder, der skal bruges, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de bedste i klassen, og du kan ikke gå galt ved at bruge dem på din rejse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *