Top ti lokationer for at gå til nytårsaften


sidst opdateret: 02/08/20 | 8. februar 2020

Nytårsaften er årets største fejring. Det er en begivenhed, der bringer folk sammen for at fejre alt det potentielle, som et nyt år tilbyder. Det er en dag med håb såvel som fest.

Og det er heller ikke så langt væk!

Snart ringer folk fra hele verden snart i det nye år med fyrværkeri, festivaler, venner, fester samt sange. Det er en sjov ferie, der ikke forstår nogen nationalitet.

Hvis du er parat til at holde dig op forbi din sengetid såvel som at nyde afsløringen, er lige her mine top ti fineste lokationer at gå til nytårsaften i 2019:

1. New York City

Times Square har været et samlingspunkt for nytårsaktivitet i mere end hundrede år. Cirka en million mennesker vil mængde ind på pladsen for at se den berømte sfære falde. På toppen af ​​det vil omkring en milliard flere mennesker se hjemmefra, hvilket gør dette til en af ​​årets største begivenheder – hvert år!

Hvis du vil se kuglen falde personligt, skal du sørge for at dukke op tidligt (folk begynder at samles om eftermiddagen for at få et godt sted) såvel som kjole varmt! Der er dog gode tilbud af fester i hele byen såvel som de fleste New Yorkere forsøger at sigte mod et par af centrumsklubberne såvel som barer eller en hjemmefest!

Tjek min gratis rejseguide til New York City for at få mere info om nøjagtigt, hvordan man kommer dertil, spar penge samt nyder byen under dit besøg!

2. Sydney

Australien er et af de allerførste lande i verden, der oplever nytårsaften, der gør Sydney til den allerførste store by i verden, der hilser et nyt år (undskyld New Zealand, du er ikke så stor!). Byen har en af ​​de største fyrværkeri -skærme i verden. De varer næsten et fuldt femten minutter såvel som de fineste set fra en af ​​bådene i havnen eller de omkringliggende bakker. Efter displayet varer begivenhederne normalt indtil daggry. Lokalbefolkningen kan lide at nyde denne dag, som det ligeledes midt i deres sommer, så vejrforholdet er altid stor! Ikke overraskende forsvinder logi hurtigt, så sørg for at booke i god tid, hvis du vil tilbringe det nye år nede under!

Tjek min gratis rejseguide til Sydney for mere info om nøjagtigt, hvordan man kommer dertil, spar penge, såvel som nyd byen, når du besøger!

3. London

London ringer i det nye år med en forbløffende fyrværkeri -skærm, der er introduceret fra London Eye. Fyrværkeriet kan ses fra tagterrasser såvel som balkoner overalt i London, så du kræver ikke at forlade dit hotel for at få en fantastisk udsigt. Hvis du ønsker at få tilgængelig såvel som virkelig opleve displayet, er de allerbedste udsigter fra Westminster Bridge såvel som den nordlige dæmning af The River Thems (overfor London Eye).

Tjek min gratis rejseguide til London for mere info om, hvad jeg skal se, såvel som optræde i London, når du går til i løbet af ferien!

4. Paris

Paris er den perfekte destination for en charmerende nytårsaften. Det har spisning i høj klasse, klubbing, fantastisk fyrværkeri såvel som muligheden for at nippe til champagne på Champs-Elysees. Omkring midnat kan du se Eiffeltårnets lysshow. Et mere fantastisk sted at tilbringe aftenen er Montmartre, da det tilbyder en spektakulær udsigt over hele Paris -skyline.

Mens du ikke får det nøjagtige samme niveau af legendariske fyrværkeri, som du ville gøre i Sydney, er der stadig fantastiske festligheder med byen såvel som mange mennesker tænder deres eget fyrværkeri fra Champs-Eleysees. Byen forbliver åben sent!

Tjek min rejseguide til Paris for mere info om omkostninger nytår i Paris! Det inkluderer ting at gøre, se, omkostninger såvel som nøjagtigt hvordan man kommer rundt!

5. Ko Phangan, Thailand

Over 20.000 unge stammer på Haat Rin Beach i Thailand for at fejre det nye år. Backpackere såvel som rejsende fra hele verden dans, maler sig op og drikker spande med alkohol fra skumringen indtil den allerførste daggry af det nye år. De fylder stranden, så godt som det er en af ​​de vildeste udenfor festlighederne, der er på nytår.

Hvis du ønsker at begynde det nye år på en strand såvel som at planlægge at være i Sydøstasien, er dette et af de allerbedste såvel som mest sjove steder at være. Jeg har brugt tre nytårs lige her såvel som at lide hver eneste!

Tjek min rejseguide til Ko Phangan for mere info inklusive info om den berømte Full Moon -fest.

6. Kiribati

Hvilken meget bedre metode til at lyde i det nye år end at være den allerførste person til at gøre det? Dette område i Stillehavet er officielt det allerførste sted i verden, der ser det nye år. Det er som at gå ind i fremtiden! Turisme lige her har valgt i de senere år, da de lokale har forsøgt at drage fordel af den fascinerende sandhed, men øen forbliver hovedsageligt en uberørt flugt. Der er ikke meget at gøre lige her såvel som logi er ikke af nogen form for midler elegant, men hvad meget bedre metode til at bruge det nye år endPå en ø i det sydlige Stillehav? Sørg for at planlægge dette i god tid, da få flyvninger går lige her såvel som begrænset logi gør det vanskeligt at opdage pletter.

7. Tokyo

Hvis en enkelt aften med fest ikke er tilstrækkelig for dig, skal du gå til Tokyo. Finansieringsbyen Japan begynder at fejre den 29. december, hvilket giver dig et par yderligere dage til at slippe løs og give året en passende udsendelse. Ikke kun begynder de tidligt, men fejringen stopper næsten ikke. Nytårs begivenheder lige her fortsætter indtil 4. januar. Mens de fleste af de store turiststeder i byen er lukket i løbet af denne tid, er gaderne i Tokyo (såvel som alle restauranter såvel som klubber) fyldt med både lokale såvel som besøgende. Byen tilbyder adskillige fyrværkeri -skærme, dans såvel som alle de karaoke, du kan synge!

Tjek min rejseguide til Tokyo for mere info om, hvad jeg skal gøre, se såvel som metoder til at spare penge.

8. Las Vegas

Byen, som fejring hver aften hele året, forstår bestemt nøjagtigt, hvordan man kaster et nytårsaften til at huske. Der er så mange klubber, hoteller, barer såvel som kasinoer at vælge imellem i Las Vegas, Nevada, at det næsten er umuligt at ikke fejre med stil. Udendørs er “The Strip” lukket for webtrafik, så alle kan se de store fyrværkeri skærme højt over byens neonlys. Hvis du vil vade med skarer, skal du lave din metode i centrum til Fremont Street samt deltage i den enorme blokfest, total med konfetti, en enorm vin toast, shows af big-name rockere, samt en fem-blok lang. Belyset baldakin 90 fod overhead, hvorpå avanceret støj såvel som lysudstillinger vises.

Tjek min rejseguide til Las Vegas for mere info om at nyde livet i overtrædelse by uden omkostninger et syndigt beløb.

9. San Juan del Sur

Denne feriehotspot i Mellemamerika er en surfing såvel som strandmekka for rejsende i alle aldre såvel som stilarter. I nytår sprænger byen med turister såvel som lokale, der kommer fra det omkringliggende område for at nyde tiden på stranden, med deres familier, såvel som festen vanskelig (nicaraguanere forstår nøjagtigt nøjagtigt, hvordan de skal have det sjovt!). Dette er bestemt et sted at gå, hvis du ønsker at blive lidt skør såvel som så sygeplejerske din tømmermænd på stranden næste dag. Der er normalt en gigantisk strandfest, hvor lokale såvel som turister blander sig, dans, drikke samt nedtælling et nyt år sammen!

10. Edinburgh

Når det kommer til nytårsaften, er Edinburgh et af de steder, der ikke kan slå. Deres Hogmanay er en af ​​de mest sjove fester, jeg nogensinde har været også. Hvert år deltager over 100.000 mennesker i den to-dages begivenhed, der inkluderer en vikingproces, fyrværkeri over slottet, bål, koncerter samt et karneval. Det er ude af denne verdens sjov. Det bliver super overbelastet, så godt du kræver billetter til showene, så sørg for at booke på forhånd. Du kan endda gå vikingeprocessen til bålet!

Tjek min rejseguide til Edinburgh for mere info om at tage en ferie der.

Bonus: 11. Hvor som helst dine venner er!

Uanset hvor du er i verden, handler denne ferie om at fejre med venner såvel som familie. Overalt hvor de er, vil det være det allerbedste sted at fejre. Hvem ønsker at tilbringe en så fantastisk dag med fremmede? Paris, London, New York, en jungle, stranden, dit hus – det betyder ikke noget. Så længe du er sammen med dem, du kan lide såvel som kærlighed, vil det være den allerbedste nytårsfejring i verden.

****

Nytår er en utrolig sjov ferie, hvor du kan skære løs, holde sig ope sent, vaske væk den gamle såvel som lyd i det nye. Hvis du leder efter de allerbedste placeringer for at fejre nytårsaften i verden, skal du ikke lede længere end denne liste. Husk dog, uanset hvor du er, så længe du er sammen med mennesker, du nyder, er du på det allerbedste sted at fejre!

Jeg fejrer nytårsaften i Colombia, så hvis du er dernede, skal du sige hej!

For andre top rejsefortegnelser såvel som destinationsideer skal du inspicere disse stillinger:

Store fejring af verden

Top ti historiske steder i verden

5 destinationer under 30 dollars om dagen

Sådan rejser du verden på $ 50 om dagen

Min New York Times meget populære paperback -guide til verdensrejser lærer dig nøjagtigt, hvordan du mestrer kunsten at rejse for at sikre, at du kommer fra den slagne vej, sparer penge samt har en dybere rejseoplevelse. Det er din A til Z Planning Guide, som BBC kaldte “Bibelen til budgetplanrejsende.”

Klik lige her for at opdage mere såvel som at begynde at læse det i dag!

Book din rejse: logistiske tip såvel som tricks
Book din flyvning
Find en billig flyvning ved at bruge Skyscanner. Det er min foretrukne browse -motor, da den søger på websteder såvel som luftfartsselskaber over hele kloden, så du altid forstår, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt.

Book din indkvartering
Du kan bookeDit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et hostel, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste priser for gæstehuse såvel som hoteller.

Undlad ikke at huske rejseforsikring
Rejseforsikringsdækning vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri samt aflysninger. Det er omfattende sikkerhed i situationen, alt går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den mange gange i fortiden. Min foretrukne forretning, der tilbyder den allerbedste service såvel som værdi er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til ekstra evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for den allerbedste forretning at bruge, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de allerbedste i klassen så godt som du ikke kan gå galt ved at bruge dem på din rejse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *